Belgisch-Congo : beknopt geschiedkundig, economisch en aardrijkskundig overzicht : voorbereiding tot de koloniale loopbanen. - Vervloet, G. (Brussel, 1923)
Bibliotheek P. Engelbrecht
Uitgegeven ter gelegenheid van den kolonialen dag van 1 juli 1923
Nederlands
Monografie