Simon de Mirabello in Vlaanderen - Rogghé, Paul (Maldegem : Drukkerij Standaert-Van Steene, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Rogghé, Paul, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Appeltjes van het Meetjesland IX, 1958
Nederlands
Brochure