Nederlandse incantatieliteratuur : een gecommentarieerd compendium van Nederlandse bezweringsformules - Van Haver, Jozef (Gent : Secretariaat van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Taal- en Letterkunde, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: folklore