The devil on two sticks - Lesage, Alain-René (London : Navarre Society Ltd., 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Gebaseerd op de vertaling uit 1841 van William Strange
Engels
Monografie
Keywords: satire; literatuur; Frankrijk