De voorstelling van het booze beginsel - Kesteloot, Laurent (Kapellen Antwerpen : Boekuil en karveel, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Kesteloot, Laurent, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: demonologie