Tyll Ulenspiegel a Lamm Goedzak : legenda o jejich hrdinskych, veselych a slavnych dobrodruzstvich v zemi Flanderske a jinych mistech (Praha : s.n., 1922)
Bibliotheek Camille Huysmans
Tsjechisch
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore