Ulenspiegel och Lamme Goedzak - De Coster, Charles (Stockholm Uppsala : Almqvist & Wiksells Förlag, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Zweeds
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore