Oproep aan het Russische Volk, aan de arbeiders en aan de boeren ten gunste van het Joodsche Volk - Gapone, George (Rotterdam : Wakker, 1905)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uit "La tribune russe" van 1 sept. 1905
Nederlands
Brochure
Keywords: jodenvervolging; Rusland