De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders - De Coster, Charles; Hahn, Albert (Amsterdam : H.J.W. Becht, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore