La légende d'Ulenspiegel - De Coster, Charles; Masereel, Frans; Huysmans, Camille (Anvers : De Sikkel, 1937)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore