Sire Halewyn - De Coster, Charles; Stuyvaert, Victor (Gand : Les invalides réunis, 1930)
Bibliotheek Camille Huysmans
Tekst van de editie van Lacomblez van 1893
Frans
Monografie
Keywords: legenden; folklore