La légende d'Ulenspiegel et de Lamme Goedzak - De Coster, Charles; Huysmans, Camille; Hunziker, Max (Lausanne : La Guilde du Livre, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nr. 5320 van 8000 exemplaren
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore