Charles De Coster en de Vlaamsche idee - Van de Voorde, Urbain (Mechelen Amsterdam : Het Kompas De Spieghel, 1930)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van de Voorde, Urbain, dedicatee: Huysmans, Camille
Lezing gegeven voor de Literarische Faculteitsvereeniging van de Universiteit te Groningen, op 24 februari 1928
Nederlands
Brochure
Keywords: De Coster, Charles; literatuur; Vlaamse Beweging