Sarls de Kosters legenda par Pucesspiegeli un Lammi Gudzku, par vinu drosmigajiem, saistosajiem un slavenajiem piedzivojumiem Flandrija un citas zemes. - De Coster, Charles (Riga : Latvijas Valsts Izdevniciba, 1954)
Bibliotheek Camille Huysmans
Lets
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore