Thijl Ulenspieghel, met de oorspronkelijke prenten van het oude volksboek (+/- 1518) - Decorte, Bert (Brussel : Elsevier, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore; poëzie