Tila Ulenspiegla in Lama Dobrina : junaske, vesele in slavne dogodovscine v dezeli flamski in drugod - De Coster, Charles (Ljubljana : s.n., 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Sloveens
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore