Oorlogspoëzie : verschenen in 1914-1915 en onuitgegeven gedichten - Bernaerts, Jan; Heyman, Henri Constantin Joseph (Port-Villez : Drukk. van het Militair Gesticht van Vak-Heropleiding voor Zwaar Gekwetsten uit den Oorlog, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie; Wereldoorlog 1