Psycho-paedagogische oorlogsnota's 1914-1918 : voorafgegaan door drie opstellen over den oorlog - Schuyten, M.-C. (Antwerpen : Buschmann, 1919)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "Paedagogisch jaarboek", IX, 1919
Nederlands
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; onderwijs; egodocumenten