La mort rôde... : poème - Van Melle, George (Paris : Berger-Levrault, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Melle, George, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar Nr. 29 van 70 op Arches papier
Frans
Monografie
Keywords: poëzie; Wereldoorlog 1