Het belang des vaderlands in verband met het pangermanisme - Van Der Hoeven Leonhard, J.; Bond van Neutrale Landen-Afdeling Nederland (Amsterdam : Kruyt, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: neutraliteit; Wereldoorlog 1