34 souvereine Nederlandse sonnetten - Teirlinck, Herman; Toussaint van Boelaere, F.V.; Vermeylen, August (Brussel : Abdij Ter Kameren, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Boek in etui
Nr.3 van 150 exemplaren op de persen van de Nationale Hoogere School voor Bouw- en Sierkunsten, Abdij Ter Kameren te Brussel gezet onder leiding van Jozef Cantré, gedrukt en getekend
Bevat opdracht aan Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie