De oprichting der Vlaamse Rijksuniversiteit herdacht (22 december 1956) - Huysmans, Camille; Van Cauwelaert, Frans (Antwerpen : Standaard Boekhandel, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Vlaamse Beweging; universiteiten; Gent