Mantelius als pamphletschrijver - Huysmans, Camille (Antwerpen Utrecht : Standaard Boekhandel De Haan, 1946)
Overdruk uit: Mededelingen van de Koninklijke Vlaamsche Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schoone Kunsten van BelgiÃ«. Klasse der Letteren ; jrg 8 nr 6. Auteursexemplaar
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: letteren