Thyl Uilenspiegel van Charles De Coster (1867-1967) - Huysmans, Camille (Brussel : Toeristische Federatie van Brabant, 1968)
Bibliotheek Camille Huysmans
In: Brabant : tweemaandelijks tijdschrift van de Toeristische Federatie; (1968) 01, p. 30-34
Nederlands
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore