Quatre types : le Renard et Ulenspiegel, le démon et le diable - Huysmans, Camille (Anvers : Ça ira, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nr. 214 van genummerde exemplaren 151 tot 650
Frans
Monografie
Keywords: Reinaert de vos; Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore; demonologie