Magister Nivardus' Isengrimus : het vroegste dierenepos in de letterkunde der Nederlanden - Van Mierlo, J.; Acket, Desiré (Antwerpen : Standaard Boekhandel, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nr. 145 van 600 exemplaren genummerd van 101 tot 700
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden; folklore; Reinaert de vos