Camille Huysmans over Reinaert en Ulenspiegel - Huysmans, Camille; Minne, Joris (Brussel : Hooger Instituut voor Sierkunsten, 1936)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nr. 4 van 75 exemplaren
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden; folklore; Tijl Uilenspiegel; Reinaert de vos