Sex in the city : oorden van plezier in Brussel van de 19de eeuw tot de seksuele revolutie - Pluvinage, Gonzague (Brussel : Musea van de Stad Brussel, 2016)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure