Toponymische studie over de oude en nieuwere plaatsnamen der gemeente Bilsen - Huysmans, Camille; Cuvelier, Jef (Gent : A. Siffer, 1897)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: toponymie; Bilzen