De groote foor, werk voor maatschappelijk dienstbetoon aan de gezinnen der militairen = La grande foire, service social aux familles des militaires : 27,28,29.1.1940 - Huysmans, Camille; Zielens, Lode (Antwerpen : [s.n.], 1940)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: Antwerpen