Film en Video Catalogus Gay and Lesbian Filmfestival 1991. - Förster, Annette; Verstraeten, Paul (Amsterdam : Stichting International Gay and Lesbian Filmfestival Holland, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie