Nederland kent geen homohuwelijk = No gay marriage in The Netherlands : een tweetalig boekje over de openstelling van het burgerlijk huwelijk in Nederland - Van Velde, Hans (Best : Gay Krant, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Engels
Brochure