Ziel en zinnen : over liefde en lust tussen vrouwen in de tweede helft van de achttiende eeuw - Everard, Myriam (Groningen : Historische Uitgeverij, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie