Anarchisme en syndicalisme in Spanje, 1868-1939 : ideaal en werkelijkheid, continuïteit en verandering - Lenstra, Rinze (Soesterberg : Aspekt, 2007)
Bibliotheek Patrick Engelbrecht
Nederlands
Monografie