Homosexualiteit en hulpverlening - Klarenbeek, Corry; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; van der Linden, Joop (Amsterdam : NVIH COC, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie