Sociologische aspecten der homofilie : verslag van een onderzoeksvoorbereiding - Nelemans, W. (Tilburg : IVA Tilburg, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Overdruk uit Sociale Wetenschappen 17(1974) 1
Nederlands
Monografie