Evaluatieonderzoek van de Aids Soa Infolijn 2006 - Mevissen, Fraukje; Eiling, Ellen (Maastricht : Capaciteitsgroep Gezondheidsvoorlichting Universiteit Maastricht, 2006)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie