Gewoon homo zijn : lesbisch- en homo-emancipatiebeleid 2008-2011. - Plasterk, Ronald H.A. (Den Haag : Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie