International Gay and Lesbian Filmfestival Holland. Catalogus 1986. - Förster, Annette; Verstraeten, Paul (Amsterdam : Stichting International Gay and Lesbian Filmfestival Holland, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie