Boom door het kapitalisme verslonden : op de steengaleien: tweede deel - Preumont (Gent : Volksdrukkerij, 1913)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Boom