Berlin : a look at Berlin : coup d'oeil sur Berlin : ojeada sobre Berlín. (Berlin : Berliner Verlag, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Frans
Spaans
Brochure
Keywords: Berlijn; Duitse Democratische Republiek