Camille, die in 1960, 89 wordt, heeft deze 75 jaar socialisme, zien ontstaan en tot ontwikkeling komen. (Antwerpen : BSP, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
De Sociaal Democraat : orgaan van de BSP; januari 1960 nr. 66
Nederlands
Monografie
Keywords: Huysmans, Camille; BSP; Antwerpen