Stepan [Bladmuziek] : opéra en 3 actes = Oper in 3 akten = Opera in 3 acts - Hamerik, Ebbe (Bruxelles : Schott Frères, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hamerik, Ebbe, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor piano en zang
Frans
Duits
Engels
Partituur
Keywords: partituren; opera