[Oeuvres vocales d'Armand Crabbé] [Bladmuziek] - Crabbé, Armand (Uccle-Bruxelles : Inter Nos, 1938)
Deze publicatie bevat volgende liederen
La petite maisonette = het kleine huisje
Dans ton miroir
Nel tuo specchio
Sérénade Espagnole = Spaansche serenade = serenata Spagnuola
Largo religieux
L' Horloge - coucou - carillon = the chimes - cuckoo-clock = De koekoe - klokkenspel
Maman = mama
Clochettes du Muguet = Meiklokjes
Zeemansklacht = a la mer le canot
Berceuse flamande = Vlaamsche wiegelied = Flemish lullaby
Mélancolie
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Crabbé, Armand, dedicatee: Huysmans, Camille
Verschillende partituren van vocale en instrumentale werken van Armand Crabbé [Ingebonden]
Frans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen