Twee liederen voor Vlaanderen [Bladmuziek] : 1.Vlaamsche belijdenis ; 2.Ik ben van Vlaanderenland - De Weert, Ernest; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituren voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen