Drie Vlaamsche volksliederen : 1. Kermislied ; 2. Van 't Maagdeken ; 3. Het lied van den Smid - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1923)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partittuur voor stem en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; volksliederen