Twee minneliederen [Bladmuziek] voor zangstem met klavierbegeleiding - Liekens, Frans; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1925)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Ik heb u lief
Gij zijt mijn wonnekind
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen