Roode turners [bladmuziek] - de Ridder, Eugeen; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1921)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen