Roode jeugd [Bladmuziek] - de Ridder, Eugeen; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1923)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Huysmans, Camille
Partituur voor klavier en zang
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; strijdliederen