Jong Vlaanderen marcheert [Bladmuziek] : een reeks nieuwe marsliederen - de Meyer, Willem; Horemans, Jef (Antwerpen : De Schelde, 1942)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Heimwee doet ons hart verlangen...
Het V.N.Z. ter eere
Naar het Hoogland
Op, makkers, op!
Kom in't vendel
Dietsche vrouwen
De trommel roept
Wij zijn bereid
De landsknechttrommen dreunen...
Paraat!
Komaan
Wandellied
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven voor het Vlaamsch Nationaal Zangverbond
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen; jongeren